Rhabdomyosarkom

Anonym om Vill inte leva med detta:
Vad är det för cancer du drabbades av ?

Svar: Jag drabbades av Alveoler Rhabdomyosarkom. En otroligt aggressiv och snabbväxande cancertumör. Fick för att par veckor sedan reda på att det är den värsta sorten som finns. Så jag är både förvånad, men också otroligt glad över att jag lever än idag!

Spegelvända bilder, sorry!

Anonym om You will never live twice:
Jag tycker du är otroligt stark som klarar detta trots att du är i tonåren. Jag beundrar dig till tusen och önskar att du kunde sprida din tapperhet till andra! En fråga bara, Hur har du gjort med dina bilder, dom är åt fel håll på något sett då det ser ut som att du opererat din vänsterhand?

Svar: Tack så hemskt mycket! Jag hoppas att mina tankar och texter kan hjälpa andra drabbade människor.. Men till din fråga.. Jag glömde helt och hållet av att vända på bilderna! Jag använde kameran på min Mac dator, och när man tar bilder blir det spegelvänt. Jag ska tänka på att vända de till nästa gång! :-)

Jag vill inte ha pengarna

"Jag vill inte ha dessa pengar om jag så skulle kunna få tillbaka mitt finger!"
Jag fick nyss hem ett brev från Länsförsäkringen angående ärrersättningen av min hand. Och det finns så många människor som skulle kunna döda för att få flera tusen kronor in på sitt konto. Men jag vill inte ha dessa pengar! Visst, jag kan använda de till att göra en ny operation på handen och göra mitt ärr mindre synligt eller någonting. Men jag kan ju inte köpa tillbaka mitt finger?! 
Om det så vore att jag fick välja mellan en halvmiljon kronor eller att få tillbaka mitt finger- jag hade valt fingret! Det finns ingen som förstår eller inser vad Cancern har medfört. Att inte kunna använda den hand man i princip använder till allting fullt ut, det är jobbigt! Sen att den inte ser ut som riktiga händer ska se ut, det gör det ännu värre... Jag hade gjort vad som helst för att få tillbaka mitt högra ringfinger igen!